• Ondernemen
  • Plannen
  • Samenwerken
  • Creëren
  • Presenteren
  • Reflecteren
  • Verantwoorden

Welkom Nina en Rosa

In het nieuwe schooljaar verwelkomen wij 2 nieuwe leerkrachten: Rosa Wernke is stamgroepleider van de Salamanders (groep 5/6) en begeleid als lid van het ondersteuningsteam de Orka’s van de middenbouw Nina von der Assen is lid van het ondersteuningsteam en [..]

Lees meer

Openings BBQ groot succes!

Wat een goed einde van de eerste schoolweek: de openings-BBQ was een groot succes! Het zonnetje scheen, iedereen was blij, de hamburgers smaakten goed en de kinderen speelden heerlijk. 

Lees meer

Opening schooljaar 2018-2019

Gisteren hebben de oudste en de jongste leerling van De Waterval samen het doek geopend en daarmee is het schooljaar weer begonnen. Wij wensen iedereen een leerzaam, leuk en inspirerend jaar!

Lees meer

Dag lieve Ada!

Vandaag was het helaas zover…na 34 jaar hebben we afscheid genomen van onze lieve kleuterjuf Ada. Ada dankjewel voor alles wat je gedaan hebt in al die jaren. Maar met het mooie aandenken gaan we je zeker niet vergeten.

Lees meer

Vanavond: eindmusical groep 8

De generale repetitie ging top. Ze zijn er helemaal klaar voor: vanavond presenteert groep 8 de musical ‘Bende op de camping’. Kom je ook? 

Lees meer

Ouderbedankviering was een feestje!

Wat een feestje vandaag tijdens de Ouder Bedank Viering! En na al die bedankjes kan het niet anders dan dat wij volgend jaar vast ook weer op de hulp van al die geweldige ouders kunnen rekenen.

Lees meer

Fase 2 groene schoolplein beetje dichterbij

We zijn weer een stuk dichterbij de start van het groene schoolplein – fase 2. Vorige week mochten juf Ashley, juf Lindsay en Eric (werkgroep fondsenwerving) dit prachtige bedrag in ontvangst nemen van het Schipholfonds.

Lees meer

Warrrrmmm….dus wij leren buiten

Wat doe je als het binnen erg warm is en de concentratie daardoor best ver te zoeken is? Je zoekt een plekje op in de schaduw en gaat in de frisse lucht (zuurstof!) aan het werk.Op de buik kunnen de [..]

Lees meer

Geloof jij?

In de middenbouw werken de kinderen in de maand februari aan het thema “geloof jij?”. Dat gaat over het geloven in jezelf en over de verschillende religies. De IJsberen en Zeehonden (groep 3 en 4) kregen onlangs een rondleiding in de Agatha [..]

Lees meer

Wist je dat…

..de klussengroep op De Waterval, bestaande uit een groep enthousiaste ouders en leerkrachten, hun handen flink uit de mouwen steken op een aantal zaterdagen in het jaar? Zij werken de opgestelde klussenlijst zeer nauwkeurig en met veel plezier af.

Lees meer