• Ondernemen
  • Plannen
  • Samenwerken
  • Creëren
  • Presenteren
  • Reflecteren
  • Verantwoorden

30 en 31 januari wederom staking in het onderwijs

De staking van 6 november heeft helaas niet het gewenste resultaat opgeleverd. Op 30 en 31 januari wordt er wederom gestaakt met als doel een eerlijk salaris en minder werkdruk. Vakbonden en werkgevers eisten voor de zomer al een noodpakket van [..]

Lees meer

Groep 7/8 zamelt geld in voor het Adamas inloophuis

Nadat de Pelikanen en de Krokodillen (groep 7/8) eerder een gastles hebben gekregen op school over het Adamas Inloophuis, zijn ze vandaag samen met leerlingen van de Klarinet en de Tweemaster op pad gegaan. Met een sponsorloop langs de 3 [..]

Lees meer

Welkom Frank, Esther, Violet, Melanie en Debbie!

In het nieuwe schooljaar verwelkomen wij wel 5 nieuwe leerkrachten! Frank is stamgroepleider van de Krokodillen (groep 7/8) Esther en Violet zijn samen stamgroepleider van de Salamanders (groep 5/6) Melanie en Debbie zijn stamgroepleider en klassenassistent van de Dolfijnen (groep [..]

Lees meer

Welkom Nina en Rosa

In het nieuwe schooljaar verwelkomen wij 2 nieuwe leerkrachten: Rosa Wernke is stamgroepleider van de Salamanders (groep 5/6) en begeleid als lid van het ondersteuningsteam de Orka’s van de middenbouw Nina von der Assen is lid van het ondersteuningsteam en [..]

Lees meer

Openings BBQ groot succes!

Wat een goed einde van de eerste schoolweek: de openings-BBQ was een groot succes! Het zonnetje scheen, iedereen was blij, de hamburgers smaakten goed en de kinderen speelden heerlijk. 

Lees meer

Opening schooljaar 2018-2019

Gisteren hebben de oudste en de jongste leerling van De Waterval samen het doek geopend en daarmee is het schooljaar weer begonnen. Wij wensen iedereen een leerzaam, leuk en inspirerend jaar!

Lees meer

Dag lieve Ada!

Vandaag was het helaas zover…na 34 jaar hebben we afscheid genomen van onze lieve kleuterjuf Ada. Ada dankjewel voor alles wat je gedaan hebt in al die jaren. Maar met het mooie aandenken gaan we je zeker niet vergeten.

Lees meer

Vanavond: eindmusical groep 8

De generale repetitie ging top. Ze zijn er helemaal klaar voor: vanavond presenteert groep 8 de musical ‘Bende op de camping’. Kom je ook? 

Lees meer

Ouderbedankviering was een feestje!

Wat een feestje vandaag tijdens de Ouder Bedank Viering! En na al die bedankjes kan het niet anders dan dat wij volgend jaar vast ook weer op de hulp van al die geweldige ouders kunnen rekenen.

Lees meer

Fase 2 groene schoolplein beetje dichterbij

We zijn weer een stuk dichterbij de start van het groene schoolplein – fase 2. Vorige week mochten juf Ashley, juf Lindsay en Eric (werkgroep fondsenwerving) dit prachtige bedrag in ontvangst nemen van het Schipholfonds.

Lees meer