• Alle activiteiten delen wij met ouders en leerlingen via Social Schools

Ontmoet ons team

Bij Jenaplanbasisschool De Waterval bestaat ons team uit gepassioneerde en ervaren onderwijsprofessionals die zich inzetten voor de optimale ontwikkeling van elk kind. Ons team van leerkrachten, onderwijsondersteuners en andere stafleden werkt samen om een inspirerende en veilige leeromgeving te creëren.

Hieronder stellen we ons team graag voor!

Directie

Team - Floris Team - Esther
Floris van der Klein – Directeur

  • Ondersteuningsteam

directeur@de-waterval.nl | 0252-418191

Esther van Wieringen – Intern begeleider

  • Ondersteuningsteam

Esther.v.Wieringen@de-waterval.nl | 0252-418191

Ondersteuningsteam

Team - Joost Team - Nina

Joost van Opijnen

  • Orka’s bovenbouw
  • Hoogbegaafdheidspecialist
  • Rekentijgers
  • Remedial teacher master SEN

Nina von der Assen

  • Orka’s onderbouw
  • Hoogbegaafdheidspecialist
  • Rekentijgers
  • Orthopedagoog

 

Groep 0/1/2 - Zwanen

Team - Ashley Team - Marit
Ashley van der Bent Marit van Luik

Groep 0/1/2 - Flamingo's

Team - Britt Team - Danielle
Britt Overwijk Daniëlle van Damme

Groep 3/4/5- Bevers

Team - Charelle Team - Ashley
Charelle de Bruin – van der Lans Ashley van der Bent

Groep 3/4/5 - Otters

Team - Nicole
Nicole Zuidervaart

Groep 6/7/8 Nijlpaarden

Team - Evanne Team - Klaas
Evanne Stad Klaas Wapstra

Groep 6/7/8 Krokodillen

Team - Kelsey Team - Frank
Kelsey Vreeken Frank van Velzen

Groep 6/7/8 - Pinguïns

Team - Frank Team - Beatriz
Frank van Velzen Beatriz Rodewijk

 

Lichamelijke oefening / Muziek / Eindredacteur Watervaljournaal

Team - Noah
Noah Enderlé

 

Muzikale vorming

Team - Jacqueline
Jacqueline Tromp

 

Leerkrachten

Onze leerkrachten zijn een cruciaal onderdeel in het Jenaplan onderwijs. Ze begeleiden de leerlingen actief in hun leerproces en stimuleren zowel cognitieve als persoonlijke groei. Bovendien zorgt het werken in stamgroepen ervoor dat kinderen van verschillende leeftijden effectief van elkaar kunnen leren, wat bijdraagt aan een rijke en gevarieerde leerervaring.

Onderwijsondersteuners

Onze onderwijsondersteuners spelen een uiterst cruciale rol in het dagelijkse schoolleven. Ten eerste bieden ze extra hulp waar nodig en ten tweede zorgen ze ervoor dat elke leerling de extra aandacht krijgt die hij of zij verdient. Bovendien werken ze nauw samen met de leerkrachten om een naadloze ondersteuning te bieden. Hierdoor kunnen we garanderen dat alle leerlingen de best mogelijke begeleiding krijgen.

Management en Administratie

Het managementteam zorgt enerzijds voor een efficiënte organisatie en anderzijds voor het administratieve personeel dat de dagelijkse gang van zaken op school ondersteunt. Hierdoor zorgen zij er samen voor dat de school soepel draait en dat de focus continu blijft liggen op het bieden van kwalitatief hoogstaand onderwijs.

Specialisten

Naast de reguliere leerkrachten en ondersteuners hebben we ook diverse specialisten in ons team, zoals intern begeleiders en hoogbegaafdheidspecialisten. Deze professionals bieden gespecialiseerde ondersteuning en zorgen ervoor dat er aan de specifieke behoeften van elke leerling wordt voldaan. Hierdoor kunnen we effectief inspelen op de unieke leerbehoeften van iedere leerling.

Samenwerking met Ouders

Wij hechten zeer veel waarde aan een goede samenwerking met ouders. Door regelmatige communicatie en ouderbijeenkomsten zorgen we ervoor dat ouders nauw betrokken zijn bij het onderwijsproces van hun kinderen. Hierdoor kunnen we samen werken aan de beste leerervaring voor de kinderen.

Bij De Waterval geloven we sterk in de kracht van een hecht team dat nauw samenwerkt om een positieve en uitdagende leeromgeving te creëren. Elk teamlid brengt unieke vaardigheden en passies mee, waardoor we een divers en dynamisch team vormen. Kortom, kom gerust langs en maak kennis met ons enthousiaste team!