• Alle activiteiten delen wij met ouders en leerlingen via Social Schools

Kom Langs Voor Een Kennismakingsgesprek Bij De Waterval

Bij De Waterval nodigen we je van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit eerste gesprek is een kans voor ons om elkaar beter te leren kennen en een persoonlijke band op te bouwen. Wij geloven in het belang van een persoonlijke kennismaking om te ontdekken hoe wij jou en je kind het beste kunnen ondersteunen.

Waarom een Kennismakingsgesprek?

Een kennismakingsgesprek biedt een waardevolle gelegenheid om jouw situatie en verwachtingen in kaart te brengen. Tijdens dit gesprek krijg je de ruimte om al je vragen te stellen over onze aanpak en hoe wij het welzijn van het kind centraal stellen in onze werkwijze. Je krijgt een helder overzicht van wat je van ons kunt verwachten en wij zorgen ervoor dat je met een duidelijk gevoel en een goed inzicht naar huis gaat.

Hoe Maak Je Een Afspraak?

Een afspraak maken is eenvoudig en snel. Je kunt ons bereiken via e-mail op directeur@de-waterval.nl of telefonisch op 0252-418191. Na ontvangst van je verzoek nemen wij spoedig contact met je op om een geschikt tijdstip voor het gesprek in te plannen.

 

Kom langs en ontdek wat De Waterval voor jou en je kind kan betekenen! Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te verkennen hoe wij een positieve bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling en het welzijn van je kind.

Floris van der Klein

Kennismakingsgesprek met De Waterval

0252-418191 | directeur@de-waterval.nl

Kom langs en ontdek wat De Waterval voor jou kan betekenen!